Онлайн курс

Крачка към пробуждането

ВЛИЗАНЕ В ДРУГА РЕАЛНОСТ

 02 октомври  18:00 - 20:00 | 05 октомври  20:30 - 22:30

 09 октомври  18.00 - 20:00 |12 октомври   20:30 - 22:30

65€ (128 лв.)

Какво е това пробуждане?

Това е преход към ново, разширено възприемане на заобикалящата ни действителност. Характеризира се със стабилно, устойчиво присъствие в "Настоящия момент " и постоянно сетивно възприемане на себе си и всички процеси, протичащи в полето на нашето внимание, постигане на хармония и единство със света.

01

За какво е този курс?

За Пробуждането, за качеството на живот, за щастието...

02

Какво дава този курс?

 Участниците преживяват опити на Пробуждане и на дълбок Настоящ момент!
Движението към пробуждането и отвъд радикално подобрява  здравето и взаимоотношенията, премахва депресията и освобождава от натрупания стрес, преодоляват се ограниченията, които ни пречат да бъдем щастливи, разкрива се силата и заложеният ни от природата вътрешен потенциал — хармонизира се  целият  живот като цяло!

03

За кого?

За тези, които искат да променят качеството на своя живот и са готови да започнат това изменение от себе си. За тези, които вече си задават въпросите:    „ Кой съм аз? За какво съм тук?“

04

Как се прави това?

С помощта на практики за постигане на осъзнатост и медитации, физически и дихателни упражнения, както и други елементи от курса, се формира умението за връщане към „Настоящия момент“ и фиксиране в него. Това е крачката към пробуждането!

05

С кого?

По време на курса участниците са в постоянен контакт с инструкторите  и са под наблюдението на Учителя. Практиката в група създава  ефект на синергия и това многократно повишава резултатите от курса.

06

Защо?

Предназначението на всеки човек е да разкрие безграничния  потенциал от възможности, който природата е заложила в нас.

КУРСЪТ ВКЛЮЧВА

Медитативни и дихателни техники, физически упражнения

Практики за отваряне на сърцето

Техники за управление на  вниманието

 Задачи за домашно –  гледане на филми и четене на книги

Общуване
с инструкторите

Теория за развитие на човека към осъзнат живот

Направи КРАЧКА към ПРОБУЖДАНЕТО

Запознайте се с водещите

Артем Исайкин

Сандра Сарапеня

Элеонора Дубра

 Твоята подкрепа на курса

Инструктори

Инструкторите ще помогнат да се справите с теорията и правилно да усвоите практическите елементи.

Куратори

Към всеки участник от курса е прикрепен личен куратор, който осигурява информационна и организационна поддръжка.

Групата

Участниците споделят своите впечатления и личен опит в общия чат на курса, подкрепят се взаимно и заедно постигат висок резултат.

 ВИЕ ЩЕ УСПЕЕТЕ

ДА УСЕТИТЕ ДЪЛБОЧИНАТА, РАДОСТТА И ВЪТРЕШНИЯ ПОКОЙ В СВОЯ ЖИВОТ

ДА СЕ ОСВОБОДИТЕ
ОТ СТРЕСА И НАТРАПЧИВИТЕ МИСЛИ

ДА ПОЛУЧИТЕ ЕМОЦИОНАЛНА СТАБИЛНОСТ

ДА СТАНЕТЕ ПО-ЕФЕКТИВНИ В ДЕЛАТА СИ

ДА ОТВОРИТЕ СЪРЦЕТО СИ

ДА НАПРАВИТЕ КРАЧКА КЪМ ПРОБУЖДАНЕТО

ОТЗИВИ 

ЕЛЕНА БОРИСОВА

Аз пристъпих към практиката, като много други, когато бях „притиснат в ъгъла“, когато бях изчерпал всички възможни достъпни начини да поправя ситуацията. Още... Едва след като всичко в моя живот, включително здраве, семейство, работа започна просто да се разпада, започнах радикално да променям живота си и себе си. Тогава разбрах: или се променям (ако успея да се променя) или просто ще умра.
След два-три месеца занимания с почуда установих, че не само не съм умрял, но и съм значително по-здрав ! И в един момент нещо в мен превключи –  започнах да се стремя да не бягам от  страданията и проблемите  и също така да бягам, но вече към щастието и към още много по-интересни неща, които започнаха да се разкриват пред мен. Животът стана осмислен и много интересен... В него има „ДЪЛБОЧИНА“. Вътре в мен съзря разбирането „че след като на мен са ми помогнали, то и аз трябва да предавам тази помощ на други, които имат нужда от нея“. Това разбиране дойде съвсем естествено. От този момент всичко започна да се променя качествено и още по-бързо...

 Този курс за мен се превърна в голяма крачка по пътя на моето осъзнаване. Днес аз знам да проследявам своите емоции, откривам ги в тялото си, проследявам програми, мисли. Повиши се нивото на радост в мен, всеки ден с удоволствие правя упражненията си.
Много дълбоко осъзнах „ обръщането на фокуса“ от мен към света- когато изпадам в деструктивно състояние използвам този инструмент. Усещам как щастието в мен е повече – сега се чувствам по-жива!

АЛЕКСАНДР ШАЙДУЛИН

  Бързам да споделя своя опит. Всичко мина отлично, например още на вторите 5–минути започнах да се усмихвам, без да знам защо. Чувството на благодарност в мен беше 100 %. Почувствах се все едно съм почерпил енергия от безкрайния океан от енергия! 

АЛЕКСАНДР ШАЙДУЛИН

Бързам да споделя своя опит. Всичко мина отлично, например още на вторите 5–минути започнах да се усмихвам, без да знам защо. Чувството на благодарност в мен беше 100 %. Почувствах се все едно съм почерпил енергия от безкрайния океан от енергия!

АНДРЕЙ ШАБАЛИН

  Много яко! Благодаря че отделяте време на нашите въпроси! Практиката е – огън!)))), жалко че времето лети бързо, като миг, действително! Още веднъж, благодаря че ви има! ))))

ЕКАТЕРИНА

Скъпи мои, благодаря на всички на „крачка към пробуждането“, това беше най-доброто ми решение за този месец. Днес за мен започва моята нова година и аз влизам в нея освежена и заредена, благодарение на вас!  

ЕКАТЕРИНА

  Скъпи мои, благодаря на всички на „крачка към пробуждането“, това беше най-доброто ми решение за този месец. Днес за мен започва моята нова година и аз влизам в нея освежена и заредена, благодарение на вас!         

ПРОГРАМА

02 октомври 18:00 | 05 октомври 20:30

09 октомври 18:00 12 октомври 20:30

Време московско GMT+3

Занятия проходят в программе ZOOM. Установите ее заранее.

Если потребуется техническая поддержка — обратитесь к нашему специалисту, Наталье:

 ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

 Необходимо е да имате на разположение удобни дрехи и постелка за йога, стол, тетрадка и химикалка

Налични -  програма ZOOM и уеб-камера. Занятията се провеждат при включена камера, за да се виждаме един друг и свободно да общуваме помежду си.

 В помещението, в което ще се намирате по време на занятието, не трябва да има други хора, деца и домашни любимци. 

  Бъдете готови за вътрешна дисциплина и работа върху себе си.

 Категорично се спира пушенето и приемането на алкохол -  3 дни преди, по време на и 3 дни след курса.
Ако не спазвате това условие, може да изпитате рязко влошаване на здравето.

 Придържате се към веганско хранене през целия период на курса и 3 дни след това (изключват се всички продукти от животински произход) 

 Спазвайте режим на затихване  ( не се слуша музика, не се гледат филми и видеоклипове, не се четат книги, не се допускат интимни отношения – т.е. изключва се всичко , което води до възбуждане на ума) 3 дена преди началото на занятията, по време на курса и 3 дни след това.

 Посещението на всички занятия е задължително,без пропуски и закъснения. Да се изпълняват всички домашни и индивидуални занятия.

При нарушаване на правилата на курса, неизпълнение на инструкциите дадени от инструктора, участникът може да бъде отстранен от по-нататъшно обучение без възстановяване на материални или други претенции.

 Givin School - път към пробуждането

 Знания, проверени от поколения и адаптирани за съвременния човек.
 Извън концепциите. Извън религиите. Само практически опит.

Эфективна методика

Жив учител

97 пробудени ученици

Бъдещият облик на света зависи от количеството осъзнати хора на планетата.

© Givin School | ИП Севостьянов